Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-12-2017 03:49:40

NathanielCumberland
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-12-2017
Messages: 3

nike air max 97

ÿþNike LunarCharge Neon slutter sig til Nike LunarCharge Infrared, nike air max 97 da den nyeste farveway af modellen siges at være inspireret af klassiske Air Max farveveje. Altid ankommer til udvalgte internationale forhandlere, lad os tage et andet blik på skoen. Ved at udforme farveskemaet på den klassiske Nike Air Max 95 Neon, har denne version af Nike LunarCharge en sort og grå øvre lavet af mesh og neopren modregnet af dristige Neon hits på hælen pull tab, Nike Swoosh, indlægssåler og de små accenter på ydersålene. Tilføjelse af komfort til designet er Lunarlon-dæmpningen placeret på den svarte sål. Er du fan af denne farveway? Forvent dem at falde i USA i den nærmeste fremtid.

Nike fortsætter med at skabe nye og friske iterationer af det ikoniske Air Force 1 som i dag giver vi dig et kig på denne Vachetta Tan / Linen farveway fra Air Force 1 Ultraforce Leather. Denne Air Force 1 har en sømløs, slank læder øverste lavet i populære Linen / Vachetta Tan farveway. Nedenunder har vi klemt Ultra-målsåle i nike free 5.0 kontrastfarve, hvilket gør skoen utrolig let og behagelig. Tonale detaljer er set på branding, snørebånd, tunger og inderside for et rent look. Du kan købe denne Nike Air Force 1 Ultraforce Læder i Vachetta Tan hos udvalgte forhandlere nu for $ 100.

Efter en første preview i sidste måned er Riccardo Tisci x NikeLab Dunk Lux Chukka nu nike presto officielt introduceret, som også fortsætter deres seneste samarbejde med Air Zoom Legend. Den nye silhuet, der er gengivet i både sort / hvid og rød / hvid farveveje, er specielt inspireret af Tiscis interesse for skatkulturens æstetik og retro 80'ers basketball. Jeg synes, at Dunk har noget, der er meget specielt. Det er grundlagt i sport såvel som i gaden stil kultur, siger Tisci. For yngre generationer kan det passe så mange forskellige stilstammer som du kan forestille dig.

Nike LeBron 14 Black Ice (Chase Down) 6. februar 2017 Udgivelsesdato: 10. februar 2017Pris: $ 175SHOP: Nike LeBron 14 Black Ice Nu hvor du har set Nike LeBron 14 i aktion. Hvad er dine første tanker? nike free run For mange var den første farvevej, som LeBron James bar, lidt for fed til deres smag. Hvis du tilfældigvis falder ind i denne kategori, er Nike LeBron 14 Black Ice måske mere til din smag. Denne farveway af Nike LeBron 14 toner den lidt ned, og den ses som klædt i en sort, hvid og is farveskema. Tekniske funktioner på skoen inkluderer en dobbeltzonen komposit-øvre med konstrueret laserperforering. Andre funktioner på skoen inkluderer Nike Swoosh branding placeret oven på Dynamic midfootremmen. Den sorte base er opvejet af den hvide, der bemærkes på branding omridset og speckled mellemsål. Taler om sålen kommer den med en Zoom Air enhed, mens en iset gennemsigtig ydersål afrunder udseendet.

Nike Air Max Zero har mistet noget af sin elusiveness og appel på grund af Nike frigivelse af nye farvebaner i et hurtigt tempo. Beviset ses her, da vi giver dig et kig på endnu en ny farveindstilling. Denne gang tager Air Max Zero en enkel tilgang, da den er dækket af en klassisk sort / hvid farveskema. Skoen er fremstillet af vævet / strikket materiale øvre med et syntetisk overlag til armering. Signatur neopren soklignende ankel / tunge forbliver sammen med den klassiske Air Max såle enhed. Denne enkle sort hvide farveway kan vælges på udvalgte forhandlere nu for $ 130.

Nike Air Foamposite Pro behandles i en livsstilsopgradering til en af sine nyeste iterationer i år. Selvom det forbliver tro mod sin oprindelige designprofil, har nike air max 90 basketball sneaker været forbedret med en premium læderkonstruktion, dyppet i solbrunte. Den stilfulde, neutrale tone fortsætter mod indersiden, tungen, øjenhårene, hælen og dens signatur karbonfiberskind, som også fornyes i læder. Desuden udpeger metallisk rød bronze / kobber swooshes og kompletterer den æstetisk behagelige profil helt og holdent. Endelige detaljer omfatter hvide pull-faner, voksede premium-snørebånd og en iset gennemsigtig ydersål. Dette eksklusive par foreslås at debutere hos udvalgte Nike-forhandlere, der starter den 9. februar, til en pris på 300 USD. Klik og bogmærke vores officielle Nike Air Foamposite Pro Vachetta Tan http://www.bekanyenow.com/images/detail/nike-210krl.jpg start side nu for yderligere billeder, seneste info og udgivelsesoplysninger.

Hors ligne

 

Pied de page des forums